Hej allesammen

Vi håber ikke at I syntes at der har været alt for stille fra os, men vi kan forsikre jer om at vi, hverken er taget på ferie eller lagt os hen i hængekøjen, med en stor kold drink. Alle mand knokler benhårdt i kullisten, for at blive klar til valgkampen.

 

Vi har alle fået uddelt områder som vi, hver især skal forberede, det strækker sig lige fra koordinering af vælgermøder, til plakater, valg materiale og merchandise osv..! Samt en hel masse andre virkelig spændende tiltag som vi glæder os helt enormt, til at løfte sløret for frem mod valget. 

 

Men vigtigst af alt, så glæder vi os til at komme ud i hele kommunen og møde jer, kære borgere og vælgere. Vi vil gerne i dialog med jer omkring, hvordan i oplever kommunen i dag, samt løfte sløret for hvilken retning kommunen skal bevæge sig i, i de næste 4 år, set igennem “Nye Borgerliges briller”. 

 

Vi har hverken store sponsorer eller spinddoktorer ombord på holdet, til gengæld kan vi tilbyde os selv og vores indsats for at finde løsninger, hvor at borgerne kommer i centrum, og derved gøre os fortjent til jeres tillid og stemme. 

 

Afslutningsvis, vil vi opfordre til at I alle tager rigtig godt imod vores kandidater fra liste D, når i møder dem på gader og stræder, frem mod valget d. 16. November.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *