Allan Berg

BEVAR DANSK FISKERI
Fiskeriet har igennem generationer været en livsnerve, især her på Vestkysten.
Hvis udviklingen fortsætter som nu, vil vi fremover ikke have fiskeri i Danmark.
Dette erhverv skal ikke også ødelægges af dårlige politiske beslutninger.

 

Kvoter skal fastlægges i et samarbejde imellem biologer og fiskere. Sæler og skarv
dræber og æder mindst 54,8 TONS fisk om året. Start derfor en regulering af sæler og skarv, inden bestanden vokser sig større, og stop den massive overvågning af fiskerne.

 

Vi skal have et frit og mangfoldigt erhvervsliv, hvor udvikling trives, og hvor der er lyst til investeringer og iværksætteri.

LANDBRUGET SKAL UDVIKLES – IKKE AFVIKLES
Landbruget er en af grundstenene for dansk velfærd. Desuden er danske landmænd blandt verdens bedste. Dansk Know-how er efterspurgt i hele verden, og landbruget skal derfor påskønnes – ikke afvikles.

 

Vi skal tilbagerulle den overimplementering af EU-direktiver, som er konkurrenceforvridende og indføre enklere regler og mindre administration for de danske landmænd. Landbruget skal ikke straffes og betale for CO2 udledningen, men støttes af Staten i forhold til den grønne omstilling.

FOLKEPENSIONEN SKAL REGULERES MED VELSTANDEN

Det er nutidens ældre, der har slidt og slæbt, og opbygget grundlaget for den velstand vi nyder godt af i dag. Derfor skal de selvfølgelig også have andel i fremgangen, også selvom de har forladt  arbejdsmarkedet.

 

De fortjener et godt ældreliv, hvor de kan føle sig trygge, og hvor samfundet ikke ser dem som en byrde. Ældrechecken skal målrettes og hæves. Det er kun ret og rimeligt. 

 

Væk med snærende regler og bureaukrati. Friheden skal tilbage til dem, der har ansvaret for omsorgen, og vi skal have flere Friplejehjem med fokus på de ældre.ng>

OM MIG

Til dagligt arbejder jeg som kørselskoordinator og taxachauffør.  Tidligere har jeg bl.a. arbejdet som EDB tekniker. Samt været fodbolddommer i 20 år.

Jeg betragter mig selv som vestjyde med stort J, og begge ben solidt plantet i den jyske muld. Det mener jeg er en stor mangelvare i det danske Folketing.

En stemme på mig er lig med en stemme på den sunde jyske fornuft.